Musik snurr

* Kent följer strömmen - släpper eget vin på bolaget. Ett rött bordsvin, ett liknande vitt och ett prestigevin som kommer kosta lite mer.
* Kent är ju även aktuella med ny skiva. Men nu dök det upp en bonus låt på soundcloud. Följ länken och lyssna. http://soundcloud.com/kenttheband/kent-ett-r-utan-sommar-bonus
* En mysig skönsjungande donna från London är nyfunna Violet.

Dansa som satan


musik älskare!

Vi som skriver och läser här på bloggen har ju ett skönt sinne för musik eller hur? Varför inte bara tycka till om musik högt som lågt och få poäng på ditt musikkännarsinne. HotorNot appen på spotify är awsome! testa själv, tryck här!

Kent har namnsdag!

Några av deras senaste spår som jag tycker mycket om! :) + en kareoke variant


.


Dansa sa han


JSA - Bottle of Rum

Snubblade över det här brittiska bandet på youtube och fastnade för den här låten, den förtjänar fler views än 140 så låt oss klicka play och njuta:




/John

The Hives is back!

Snygg video på det senaste från Fagersta pöjkarna! 3 April släpps den officiellt. Och 5 juni sägs den nya plattan ligga varm i butik. /Proteinprinsen

Torsdags tugg


bland det skönaste

åtminstone det fränaste denna veckan ahr bjudit på :)
http://www.guardian.co.uk/music/2012/mar/14/new-band-julia-holter

Britpop från Tokyo

Ja visst är det så, gänget bakom Taffy gör melodistark gitarrpop som bygger på mycket dist och en nedtonad sång i annars grovhuggen ljudbild.
http://taffy8.com/

Smått & tomtägare

  • Beach House har i veckan offentligjort sin senaste singel Myth. Efter att ha lyssnat på den har man stora förväntningar på kommande platta.

  • I Are Droid har förföljt mig som en fjäril i vinden sedan den där sommaren 2008. Har senaste veckan lyssnat sönder låten I Are Droid – With Lowered Arms som återfinns på Razzia volym 2. Gitarr sticket som kommer efter ca 2 minuter gör mig gråtfärdig och känslosam, så fruktansvärt bra!
  • Bloc Party är som ni vet bokade till Peace & Love i sommar. Och att de jobbar på nytt material kommer jag avslöja här nedan! Längtar otroligt mycket på vad som komma skall.

Molotov Jive - Storm

Gud så viktigt det är med bra PA. Brukar inte bli daskad i ansiktet av musik så ofta men nu blev jag det. Spår två på detta färska album (Waiting for dreams) gjorde mig 14 år gammal igen och jag tjöt av lycka. Det var sån mäktig produktion och sånt tryck i pukorna att jag famnade efter ledstången. Det är också skivans bästa spår trots en hel del andra bra låtar. Som många tidigare fall så går Molotov i den klassiska fällan, att göra "utfyllnads" låtar som bara ÄR och inte berör eller ger någon sorts känsla. jag blir både trött och uppgiven när dessa tråkspår klickar igång, man vill bli tagen på sängen och berörd av musik! spår 9 Take Me In Your Arms förvandlas efter drygt 2 minuter och blir ett musikaliskt ånglok som drämde mig till marken efter ett par låtar av känslokallt funderande. No Words är en sån härlig bilåkar låt. det är absolut inget dåligt betyg på en låt, i bilen är man i ett mycket kritiskt öga och behöver bra musik för att producera kilometer till milen. jag tänker ge denna skivan ett bra betyg för jag tycker den har klass och är absolut värd lyssningar! /Proteinprinsen
Betyg:
++++

Tunga gung

Timber Timbre har funnits i mitt liv sedan debuten 2010. Senaste tiden har denna fenomamnala grupp från Canada fallit i glömska. Nu plockar jag upp detta sköna gäng och bjuder på Black water. Kolla in videon också, ganska snygg. /Oskar

snart års dag!

Kom precis på att tänka på när vi startade denna fenomenala blogg, och kom fram till datumet 27/3-2009 och det betyder att vi fyller hela 4 år om 23 dagar! jag hoppas vi kommer hålla igång med blandad intensitet i minst fyra
år till.

Been a while....

Var ett bra tag sedan jag lyssnade på en sing/song writer som berörde mig på ett eller annat sätt.  Nu idag stötte jag ihop med en kille vid namn Jake Morley. En akustisk trubadur med fyrmanna band som gör musik som får det att svänga rejält. London är skapandeplatsen och hörs ganska väl i det garageaktiga soundet som genomsyrar både finstämd kör som en inte perfekt röst.

Det finns en bredd i hans utförande och en bred spets. Han kan både vara stillsamt berörande och ruffig rocker!.

A så tajt!


Behind the scene