The New Division - The Rookie

Likt ett duschdraperi mellan genrer är det svårt att avgöra vilket fack TND ska placeras. Det här är deras debut EP och därför lite kul att namnet är The Rookie (nybörjaren). När man lyssnar första gången så får man uppfattningne att det här är inga nybörjare de skapar en avancerad ljudbild som pumpar igenom mörka psykadeliska texter som hämtade ur ett oljefat. /Kim 7:an brevid kapellet
* Starfield - Typisk första singel inte speciellt lättlyssnad men den har något visst.
* Devotion - Jag älskar plink ljudet i den här låten. Det höjer den flera snäpp och basen är helt rätt!
* No Health - Bästa spåret på skivan. Här har man en dansdänga som heter duga, den bakomliggande sången passar utmärkt. Det här är en låt som kommer gå varm i februaris slutskede.
* Nocturnal - Lite punksound som chockar en från de tidigare låtarna. Men detta är även det en grymt skön låt som man kommer kunna ta några lurviga steg till.
* Festival - Rolig låt där fantasin flödar, och en gitarr slinga som ger låten karaktär och den stundtals deppiga sången substans.
* Bucharest - Om Rumäniens huvudstad skulle ha detta som soundtrack skulle jag åka dit ganska ofta. Det påminner om slagsmålklubbens blip pop synth. Jätte fin bit!
Betyg:
++++




Kommentarer

Kommentarer till inlägget:

Namn:
Remember?

Epost:

URL:

Meddelande:

Trackback