Sverige från Topp till Tå - Norrbotten

Idag har vi glidit lite österut till landskapet Norrbotten. Staden där mest musik görs här är i Luleå. Inte så konstigt med tanke på att det är en stor stad med universitet.

Pink Horses - Lisa Bergman - Vocals, Harmonica , Alexander lundqvist - Drums , Samuel Malm - Vocals, Guitar , Nils Westman - Synths, Keyboards & Electric Pianos , Simon Alm - Saxophone, Mattias Nyberg - Bass Bandet beskriver sig själva som ett extremt snyggt indie band från Luleå. Det är i mina öron len pop med vissa vassa kanter i den kvinliga sången i vissa låtar. Finns absolut potential. Min fasvorit låt är Lovin moment.

http://www.myspace.com/thepinkhorses



Gin Joints - kallar sig Genvägen. Producent, DJ och soloartist. Det är Hip Hop/ Funk och är kanske inte atminstonemusik:s stil men jag gillar soundet och tycker det sticker ut. Låten God morgon har ett fantastiskt beat som måste upp i rampljuset.

http://www.myspace.com/genvagen



Trackermatte
- De skriver inte så mycket om sig själva men skriver att de gillar att göra musik och att ha roligt. Detta är tung underground rave. Jävligt svårlyssnat men man ska ge det ett försök för de är duktiga.

http://www.myspace.com/trackermatte



Hamngatan - Rasmus Winblad , Jakob Westerlund , Nils Kejonen , Lars Teglund , Moa Frisk , Lars-Johan Sandström , Anton Nyström. Här var det också svårt att hitta information men att de gör kvalitets musik är det inget snack om. kanon bra power pop med unik sång och egen stil. jag gillar det skarpt och både tror och hoppas på ett snart skivsläpp. Bästa låten: Paper and Gold.

http://www.myspace.com/hamngatan



Populärverksamheten - Lars-Johan Sandström: Sång, gitarr och blås. Erik Hilding Lahti: Trummor,Synth. David Lönnhager: Gitarr. David M: Bas 2009 Oskar Ahlqvist: Bas 2007-2009 Joakim Henriksson : Gitrarr 2007-2008 Mathias Lindström : synth-slagverk 2007-2009 Anton Nyström : Gitarr 2008-2009. jag tänkte avrunda med ett alternativ band. Det är en blandning av punk/indie rock som ger ett sktigt sounds om passar genren. Bästa låten: Sanna Jag

http://www.myspace.com/popularverksamhetenoffici



/Kim din grästrimmer

Kommentarer

Kommentarer till inlägget:

Namn:
Remember?

Epost:

URL:

Meddelande:

Trackback