Sverige från Topp till Tå - Jämtland

Jämtland, Stora staden heter Östersund. Och här har mycket och bra pop kommit till. Bland annat kommer Säkert! och Vapnet härifrån.

I Am The Parade - Bandet består av Johan Nilsson, Jerry Ask, Emil Karlsson och Henric Boija. De har inte skrivit så mycket om sig själva men låter enligt sig själva precis som alla andra band fast sexigare. Jag tycker det här är grymt skön norrländsk pop!

http://www.myspace.com/iatpsweden



Kolonivägens kapell - Bandet består av Kolonivägen (melodi, text, inspelning, gitarrer, sång, körer) och Kapellet (munspel, mandolin, excellent körsång, bilförare).  "Det som har lagts upp här är i stort sett ritningar på något som ser helt annat ut när det beskådas i verkligheten. Riktigt stål håller dock på att smidas i verkstan, vilket i sinom tid kommer saluföras för gemene man men mest till kvinnor". Jag tycker det är skön jävla folkpop som funkar perfa i bilen, båten och på landet.

http://www.myspace.com/kolonivagenskapell




Grande Roses - Göran, Erik, Magnus, Johan & Emil. Det är en go blandning av rock och hård pop. Jag fastnade för deras låt Arctic heart som jag fann i en snowboard film för några år sedan.

http://www.myspace.com/granderoses



Gula Villan - Party pop. Riktigt bra feststämmning i vissa låtart. Det står inte speciellt mycket om Gula Villan så lyssna och bedöm själva.

http://www.myspace.com/gulavillan




/ Kim din vanilinmunk på cafiket

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ingenting kommer inte härifrån!

2010-06-14 @ 19:58:26
Postat av: askdjf

råkade komma in på denna "blogg" när jag sökte på Gula villan. Ser att du har snott en bild av bandet Psykbryt och säger att det är något jobbigt pop/rock band som heter Gula Villan... Varför blogga om olika band när du bara hittar på allt?

2011-05-06 @ 10:04:42

Kommentarer till inlägget:

Namn:
Remember?

Epost:

URL:

Meddelande:

Trackback