Johnossi-Mavricks

John och Oskar är nu ute med sin tredje fullängdare. Den är mer fullständig och helt klart emr påkostad än de tidigare produktionerna.

En vän ska färga håret, du vet om det för ni har pratats vid tidigt på dagen, och du minns klart och tydligt dennes gamla hårfärg. Du börjar nu rita upp en bild i huvudet över hur du tror det kommer se ut. När sedan din vän kommr över för att visa sitt nya "jag" så lyser du upp av överaskning och glädje. Fan vad snyggt och vad annorlunda! tummen hårt upp på det.

Ungefär så kändes det att lyssna igenom skivan Mavericks. Titelspåret som osvenskt ligger som nummer 1 är kalas och får mig att verkligen digga. Gitarren tar plats och stryper alla tvivel om att det skulle bli en floppskiva. När det sedan fortsätter emd kalas låtar blir man bara så fantastiskt glad att det spritter i benen och man vill bara knäppa en Heinis och dansa på järnvägsspåret emd okända män i sombreros.

Mitt betyg kommer helt klart passera vad många recenseter tycker är lagligt att ge en svensk skiva, men det skiter jag i! /Kim den enda recension du behöver

Kim's Betyg:






Låtlista:

01. Mavericks
02. Dead End
03. Houses
04. Roscoe*
05. Bed on Fire
06. What's the Point
07. No Last Call
08. Come along (there's a gene)
09. Worried Ground
10. Sickness


* Roscoe går att lyssna på här under, dock i live version


Kommentarer

Kommentarer till inlägget:

Namn:
Remember?

Epost:

URL:

Meddelande:

Trackback