News from the musicworld

* Mando Diao spelade inför 60 000 hysteriska boxningsfans i tyska Gelschenkirchen. Det var under tungviktstitel matchen mellan Wladimir Klitschko och Ruslan Tjagajev. " Det är det absolut bästa vi gjort, Det känns mäktigt. Vi är stora boxnings- och Klitschkofans och det var han som ville att vi skulle spela under matchen" - Gustaf Noren

Hur gick matchen? - Han vann så klart det var som att se Sovjet spela ishockey 82 eller något. Han var fullkomligt överlägsen.

*AC/DC uppträder på Ullevi ikväll, finns det något mer enformigt och ointressant just nu?

*Oasis spelade en konsert inför 70 000 i Manchester. Bandet drabbades av strömavbrott inte mindre än två gånger under konserten. Efteråt ropade Noel Gallagher till publiken "Tack så jättemycket, det här var en gratis spelning. Den som har en biljett får pengarna tillbaka". 20 000 personer tog orden på allvar och krävde pengarna tillbaka. Det gjorde Noel upprörd och kallade dem för "fräcka" i sin blogg.

*Björn och Benny släpper nytt! "Sommaren du inte fick" heter den nya "hitlåten". Vilka jävla ockrare jag får dålig smak i munnen! gräv en fördjup grop och lägg er i den. Sen ber ni någon vänlig förbigående att skyffla igen den. 

Kommentarer

Kommentarer till inlägget:

Namn:
Remember?

Epost:

URL:

Meddelande:

Trackback