Popaganda 2009

Man skulle kunna sammanfatta helgen med tre ord. Såpbubblor, Converse och kyla. Det har varit tungt med det växlande och till största delen skit vädret.

Men Jag och oskar vek inte ner oss utan tog oss igenom hela helgen och gjorde det bra. Vi såg mycket bra musik vissa var mindre bra vissa var överförväntan bra. När vi kom dit så bestämde vi oss för att kika på Lykke Li och hon visade verkligen at hon är en swedish superstar! vilken jävla energi och stjärnglans. Det var världsklass och när sedan Andrew Wyatt från Miike snow kom ut och de körde Kings of leons Knocked up var jag lysrisk, det var gåshud.

MGMT var det vi nog mest sett fram emot men vilken besvikelse! vad var det för scenkännsla? vad var det för ljud? och vart var deras speciella sound?. Det enda som bar upp framträdandet var Time to pretend, Kids och Weekend wars annars var det mest weird.

 På lördagen såg vi det mesta och det bästa. Det som överaskade oss mest var Miike Snow som gjorde en grym spelning på lilla scenen. Synd att ljudteknikerna hade problem med ljudet vilket störde en hel del. Men de levererade verkligen och kommer garanterat se dem nästa gång de spelar innanför Sveriges gränser. Florence Valentin gjorde ochså en mycket bra spelning och förde även fram en hel del politiska åsikter om att tex kungagfamiljen kan betala sina bröllop själva :D helt rätt!.
Markus Krunegård band ihop hela festivalen på ett exemplariskt sätt, finns inga ord för en sån mäktig avslutning som det blev. [ Ge mig inget vitt skit ge mig afro beat ] / Kim


Kommentarer
Postat av: sandra

ahmajgad ahmajgad, KIM! radbyte för fan!!

2009-08-30 @ 14:51:20
URL: http://photosbysandran.blogspot.com/
Postat av: Fia

Håller med! MGMT var besvikelse faktiskt, noll scenkänsla ju. Men Lykke var sjukt bra, och jag blev också världens lyckligaste när de körde knocked up! så jävla bra

2009-08-30 @ 15:08:56
URL: http://ffiamedknuff.blogg.se/

Kommentarer till inlägget:

Namn:
Remember?

Epost:

URL:

Meddelande:

Trackback